به گزارش خبرنگار مهر، استان ایلام دارای ظرفیتهای مختلفی در حوزه صنعت و معدن است که باید بالفعل شود و بر این اساس باید از این شرایط بهترین بهره را برای توسعه استان ایلام گرفت و باید در این راه تلاش بیشتری شود.
شهرستان ایوان از جمله شهرهای توسعه استان ایلام است که دارای ظرفیتهای بسیار زیادی در بخشهای مختلف است.
یکی از بخشهایی که در این شهرستان به سرعت در حال توسعه است ایجاد کاخانه های صنعتی در این شهرستان است.
در این شهرستان کارخانه نورد ایوان با ظرفیت 150 هزار تن میلگرد به تازگی شکل گرفته که نمونه ای از حمایت از سرمایه ایرانی است.
ایجاد این کارخانه علاوه بر رشد و توسعه شهرستان و افزایش تولید در سطح استان باعث اشتغال نیز شده است.
مدیرعامل کارخانه نورد ایوان در این ارتباط افزود: تمام تلاش و توان خود را جهت بهره مندی مردم استان از محصولات این شرکت به عمل خواهیم آورد و از آنجایی که این شرکت به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده استقبال از محصولات آن بسیار چشمگیر است.
محمد عبدی افزود: این مجموعه صنعتی هم اکنون ظرفیت تولید سالانه 150 هزار تن میلگرد استاندارد را دارد و ساخت این طرح صنعتی به تولید انبوه انواع میلگرد آژدار رسیده است.
وی اعلام کرد: این کارخانه سال گذشته در زمینی به گستره 2.5 هکتار در این شهرستان به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: با احداث این واحد صنعتی برای 60 نفر از جوانان شهرستان و استان اشتغالزایی مستقیم ایجاد شده است.
مدیرعامل کارخانه نورد ایوان تاکید کرد: برای احداث این واحد صنعتی 200 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
عبدی تاکید کرد: محصولات این کارخانه هم اکنون به استان های مختلف کشور صادر می شود و با حمایت مسئولان استان با افزایش ظرفیت تولید این کارخانه صنعتی زمینه اشتال تعداد بیشتری از جوانان مستعد منطقه و استان فراهم شود.
مدیر عامل کارخانه افزود: ورود محصولات تولیدی کارخانه نورد ایوان به بازار، تحولات قابل توجه ای در استان ایلام به وجود آورده است.
وی افزود: راه اندازی کارخانه بزرگ نورد ایوان به عنوان بزرگترین تولید کننده انواع میلگرد در منطقه غرب کشور، منشا ایجاد تحول اساسی در بخش بازار مصالح ساختمانی بویژه آهن آلات در شهر ایلام شده است.
عبدی ابراز امیدواری کرد: این طرح صنعتی زمینه توسعه شهرک صنعتی ایوان را در سایر بخش ها نیر فراهم آورد.
وی تصریح کرد: با دستیابی این شرکت به ظرفیت بالای تولید، به علت فاصله کم کارخانه تا بازار هدف و کاهش هزینه های حمل و نقل، شاهد تاثیر گذاری آن در قیمت تمام شده این محصول اساسی و ساخت و سازها در استان خواهیم بود.
مدیر کارخانه میزان سهمیه کنونی این کارخانه را یک هزار تن شمش عنوان و تاکید کرد: در صورتی که میزان سهمیه شرکت افزایش یابد علاوه بر کاهش قیمت تمام شده، مصرف کنندگان نهایی نیز محصول مورد نیاز خود را با قیمت قابل قبولی دریافت خواهند کرد.
عملیات اجرایی کارخانه نورد فولاد ایوان در سال 87 آغاز شد و با صرف 200 میلیارد ریال در جریان سفر چهارم هیئت دولت به ایلام به بهره برداری رسید.
زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی ایوان مهیا است
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام گفت: شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام امسال عمده فعالیت خود بر فعالسازی واحدهای صنعتی مشکلدار و تعطیل مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان معطوف کرده است.
نادر رضایی منش تصریح کرد: با موافقت شرکت شهرک صنعتی کشور و تصویب در مصوبات سفر اخیر هیات دولت به استان، شهرک صنعتی شماره دو ایلام در بخش صالحآباد در شهرستان مهران اجرا میشود.
وی افزود: عملیات اجرایی این طرح بهزودی و در زمینی به مساحت ۲۶۰ هکتار اجرا میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان استفاده از مزیت نزدیکی به مرز بینالمللی مهران را از جمله علتهای ایجاد شهرک صنعتی شماره دو در بخش صالحآباد عنوان کرد.
وی گفت: ۱۲ شهرک و ناحیه صنعتی در استان ایلام فعال بوده و زیرساخت ها و امکانات لازم برای سرمایه گذاری صنعتگران و تولید کنندگان در شهرک صنعتی ایوان مهیا شده است.
رضایی منش اعلام کرد: این شهرک صنعتی سال 84 در زمینی به گستره 80 هکتار مورد بهره برداری قرار گرفته است. وی افزود: 15 واحد صنعتی و تولیدی هم اکنون در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی ایلام ادامه داد: ظرفیت ها و امکانات زیرساختی مناسب از جمله آب، برق و زمین برای احداث واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرک فراهم شده است.
رضایی منش تاکید کرد: هیچگونه محدویت خاصی برای سرمایه گذاری در این مجموعه وجود ندارد. وی از آمادگی کامل این شرکت برای ارایه تسهیلات و امکانات لازم برای استفاده سرمایه گذاران و تولید کنندگان در این شهرک خبر داد.
استان در حال توسعه ایلام هم اکنون دارای 9 شهرک صنعتی فعال است.
در حال حاضر 700 واحد صنعتی در ایلام وجود دارد که به فعالیت میپردازند و علمی شدن طرحهای صنعتی در زمان اجرا و بهرهبرداری از مهمترین نیازهای استان ایلام است که باید به آن نیز توجه شود.
عدم بازاریابی مناسب، نبود نیروی متخصص و کارآمد و کمبود مواد اولیه از دیگر مشکلات واحدهای صنعتی در استان ایلام است.
بخش صنعت درحال توسعه استان ایلام دارای مشکلات فراوانی بوده که باید رفع این مشکلات با همکاری مسئولان امر اجرایی شود.
نظر شما